Nye internasjonale konkurranser i vente for våre roere!

155_2018 WRCH.jpg

Landslagsledelsen har i dag sendt ut melding om hvilke roere/båter som er innstilt for senior VM i Bulgaria og U23 EM i Hviterussland.
Lettvekts Dobbeltfirer med Oskar Sødal, fikk dermed fornyet tillit etter å ha levert god innsats i både EM og World Cup. Dobbeltfireren består i tillegg til Oskar av: Lars Benske (Fredrikstad), Jens Holm (Sarpsborg) og Didrik W. Soltvedt (Bergen). Kvartetten har trent sammen i hele sommer, og fortsetter nå oppkjøring inn mot VM, 9.-16. september i Plovdiv.
Oda M. Aagesen, lettvekt singelsculler, er innstilt for U23 EM i Brest, 1.-2. september. Hun fikk ikke vist sitt fulle potensiale under U23 VM i juli, grunnet sykdom, og ser dermed fram til å vise hvilke kvaliteter hun besitter!
Ps. Hanna G. Inntjore, tidligere roer i Kr.sand RK, er også VM-klar. Hun er uttatt i dame tungvekts dobbeltfirer.

Uttalelsen fra Norges Roforbund kan leses i sin helhet på deres hjemmeside: http://roing.no/news/704/32/Uttak-VM-Elite

6.plass til Oskar i EM!

38277337_1099151713566003_6285857638978682880_o.jpg

Det ble en svært stor skuffelse for guttene i EM-finalen i dag. Etter en solid prestasjon i testløpet i går, hvor de oppnådde en 2plass, var den norske båten en av de største favorittene til en medaljeplassering i dag. Dessverre klarte de ikke å levere opp til favorittstempelet, og endte som siste båt i mål.
Oskar og resten av mannskapet har vist at de har nivået inne, selv om resultatet var mot dem i dag.
Foto: @estela.re.ma

EM i Glasgow!

Norske lettvekts dobbeltfirer fra venstre: Didrik W.S, Oskar S., Jens H., Lars B. Foto: Estela.re.ma

I dag braker det løs med Europamesterskapet i roing i Glasgow, Skottland. Oskar Sødal er representert i Norges lettvekts dobbeltfirer. Guttene ror første løp på fredag kl 12:42, norsk tid. Hanna G. Inntjore, som fortiden ror for Christiania Roklub, er også representert. Hun ror første løp i dame tungvekt dobbeltfirer i dag kl 11:24, norsk tid. Vi kommer fortløpende med resultater underveis i mesterskapet. Eurosport Norge og NRK vil ha noen av løpene på sendeplanen!
https://www.nrk.no/sport/roing-1.11743564

FOTO: @estela.re.ma

15.plass til Oda i U23 VM!

Oda og Sebastian (trener) på robanen.

Oda rodde i dag inn til 3.plass i C-finalen i U23 VM. Hun gikk hardt ut og ledet første 500 m, etter passerte 1000 m lå hun som nummer to. Den harde åpningen kostet krefter, noe som resulterte i en 3.plass i mål. Oda ender dermed som nummer 15 i årets utgave av VM for roere under 23-år.

Resultater fra C-finalen kan ses under.

Foto: @estela.re.ma

Siste: Oda klarte akkurat ikke en semifinaleplass

Oda med kraft i årene

Etter et uhyre spennende og jevnt løp hadde Oda en semifinaleplass i sin hule hånd til passerte 1500m, i dagens oppsamlingsløp i VM. Men det ble dessverre litt for tungt de siste 500m, og Oda måtte se seg slått av Uruguay, Kina og Tsjekkia, som var lagene som kapret semifinalebillettene. Neste for Oda nå blir C-finale, hvor hun har muligheten til å bli topp 13. i VM.

Vedlagt resultatliste fra dagens oppsamling

Foto: @estela.re.ma

Siste: Oda må ut i oppsamling for å nå semifinale!

Oda M Aagesen

Dagens forsøksheat ble dessverre litt for tøft for Oda Aagesen, da hun rodde inn til fjerdeplass. Kun to båter gikk direkte videre til semifinalen. Heldigvis har Oda en ny sjanse i morgendagens oppsamlingsheat kl 09:25.

Løpet kan ses live video på https://www.facebook.com/WorldRowing/

Resultatliste fra dagens løp ligger vedlagt

Foto: estela.re.ma.

VM i Poznan!

Oda Aagesen i catch Foto: @estela.re.ma

VM for roere under 23-år startet i dag i Poznan, Polen. Kristiansand Roklubb er representert med en utøver i år. Oda Aagesen åpner med innledende heat i klassen dame lettvekt singelsculler i morgen kl 10:10. Der møter hun roere fra Moldova, USA, Sveits, Tyrkia og Storbritania. Totalt er det 18 nasjoner påmeldt i denne båtklassen.
Løpene kan følges på arrangørens hjemmeside: www.worldrowing.com.
Vi kommer tilbake med resultater fortløpende.

Foto: @estela.re.ma

Oda M. Aagesen uttatt til U23 VM!

Oda knytter neven sammen med rekrutteringstrener, Sebastian Baranzano Lena. Foto: @estela.re.ma

Oda er innstilt av Norges roforbund til å representere Norge i dame lettvekt singelsculler i VM for roere under 23-år. Mesterskapet arrangeres i år i Poznan, Polen, i perioden 25.-29. juli.
Vi gratulerer Oda med uttaket, og håper hun treffer med formen inn mot VM!

Les mer om uttaket i vedlegget under.

Klar for EM i Skottland!

oskar_4x.jpg

Oskar Sødal er tatt ut til å representere Norge i lettvekts dobbelt firer. Mesterskapet arrangeres i perioden 2.- til 5. august i Glasgow.
Uttaket er et resultat av det gode resultatet, Oskar og de andre i dobbelt fireren leverte under World Cup i Linz, forrige måned, hvor de oppnådde en flott bronse-medalje.
Ps. Hanna G. Inntjore, som for tiden representerer Christiania Roklub, er også tatt ut til EM.
Vi ønsker Oskar og Hanna lykke til med forberedelsene inn mot EM!

Uttaket kan leses i sin helhet i vedlegget under.

Oppgradering av treningsrommet

Utstyr: Leg extension, leg curl, benkpress, elipse, nedtrekk, manualer

Vi har utvidet treningstilbudet med flere treningsapparater i roklubben. I tillegg er gulvet i treningsrommet blitt belagt med et robust gummiunderlag.

Syndiker innhold